1. Din zahar si vinul Muscat-Otonel se prepara un sirop. Gelatina se dizolva in apa rece, apoi se maesteca cu 1 pahar de vin alb si se amesteca cu siropul.
2. Se feliaza pepenele galben, se toaca menta si se lasa cateva frunzulite deoparte.
3. Se pregateste o forma dreptunghiulara, in care se varsa un strat subtire de gelatina si se pune in frigider ca sa se intareasca. Se presara deasupra menta, apoi iarasi un strat de gelatina. Daca s-a intarit, punem felii subtiri de pepene galben si se continua pana se termina ingredientele. Se pune forma la rece pentru 3 ore. Se cufunda forma in apa fierbinte si se rastoarna pe un platou. Se orneaza cu frunzulite de menta.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise