ASPIC DE PEPENE GALBEN CU VIN ALB

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g.pepene galben,
  • 1 pahar de vin alb,
  • 5dl. vin Muscat-Otonel,
  • 120g.gelatina,
  • 1 manunchi de menta ,
  • 100g.zahar;

Mod de preparare

1. Din zahar si vinul Muscat-Otonel se prepara un sirop. Gelatina se dizolva in apa rece, apoi se maesteca cu 1 pahar de vin alb si se amesteca cu siropul.

2. Se feliaza pepenele galben, se toaca menta si se lasa cateva frunzulite deoparte.

3. Se pregateste o forma dreptunghiulara, in care se varsa un strat subtire de gelatina si se pune in frigider ca sa se intareasca. Se presara deasupra menta, apoi iarasi un strat de gelatina. Daca s-a intarit, punem felii subtiri de pepene galben si se continua pana se termina ingredientele. Se pune forma la rece pentru 3 ore. Se cufunda forma in apa fierbinte si se rastoarna pe un platou. Se orneaza cu frunzulite de menta.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise