Avocado pane

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Daca fructele sunt marii, socotim 1/2 de persoana. daca sunt mai mici, 1 de persoana.
  • sucul de la o lamaie
  • 1-2 oua
  • pesmet
  • sare, piper
  • se pot adauga seminte de susan la pesmet(obtional)
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Aici, in mod sigur, se curata avocado de coaja, se taie felii cam de un deget, se stropesc cu suc de lamaie, ca fructul sa nu-si schimbe culoarea. se sareaza si se pipereaza, dupa gust. Se bat ouale si se trece fiecare felie de avocado prin pesmet, pe toate partile iar apoi in ou si din nou in pesmet.Se prajeste in ulei incins in prealabil, dar micsorand flacara cand introducem feliile, pana se rumenesc frumos.Se poate servi la pranz, in loc de carne, cu pure de cartofii si o salata, sau la cina , fara pure.Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise