Baqdonisie(specific arab).Salata de patrunjel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • \"Baqdones \" in limba araba,inseamna patrunjel;deci e vorba de o salata de patrunjel.
  • -1 legatura de patrunjel
  • -3-4 catei de usturoi (eu pun 6)
  • -cca 3 linguri de zeama de lamiie
  • -\"thinie\" (pasta de susan),cam 75 ml
  • -cam 75 ml apa rece(de la robinet)
  • -sare,dupa gust

Mod de preparare

Patrunjelul,curatat si spalat,se toaca;usturoiul se bate.

Intr-un bol se pune,pasta de susan;se mesteca bine cu apa,usturoiul,zeama de lamiie,sarea.Trebuie sa aiba consistenta unui sos;daca e prea subtire,se pune putina pasta de susan;daca e prea gros,se pune putina apa.

Se potriveste de sare si zeama de lamiie.

Se pune,apoi,patrunjelul;se mesteca;se serveste linga peste prajit.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise