Bezele

Timp pregatire
115 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 albusuri de la oua mari
  • 1 pahar zahar
  • putina sare
  • suc de la 1/2 de lamaie
  • 40 gr de amidon de porumb

Mod de preparare

Se bat albusurile cu putina sare iar cand incepe sa se formeze spuma se adauga treptat zaharul pana spuma incepe sa fie tare, se adauga sucul de lamaie si amidonul de porumb. Se incalzeste cuptorul la 120 de grade cu faza de ventilator care imprastie caldura egal in tot cuptorul.

Se pune o foaie de pergament pe tava si se presara putina faina de biscuiti pe tava ca dupa coacere bezelele sa iasa usor de pe tava.

Cu doua linguri se iau moturi de spuma si se pun pe tava la distanta una de alta.

Se usuca 1-11/2 ore sau pina bezelele sunt uscate.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise