Bezele

Timp pregatire
115 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 albusuri de la oua mari
  • 1 pahar zahar
  • putina sare
  • suc de la 1/2 de lamaie
  • 40 gr de amidon de porumb

Mod de preparare

Se bat albusurile cu putina sare iar cand incepe sa se formeze spuma se adauga treptat zaharul pana spuma incepe sa fie tare, se adauga sucul de lamaie si amidonul de porumb. Se incalzeste cuptorul la 120 de grade cu faza de ventilator care imprastie caldura egal in tot cuptorul.

Se pune o foaie de pergament pe tava si se presara putina faina de biscuiti pe tava ca dupa coacere bezelele sa iasa usor de pe tava.

Cu doua linguri se iau moturi de spuma si se pun pe tava la distanta una de alta.

Se usuca 1-11/2 ore sau pina bezelele sunt uscate.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise