Biscuiti pentru ceai

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 oua
  • 200gr zahar
  • 250gr margarina
  • un praf sare
  • zahar vanilat 2 plicuri
  • 1 pahar lapte
  • 200gr musli cu fructe
  • 1praf de copt
  • scortisoara
  • nucsoara
  • nuca 150gr un praf de ghimbir macinat
  • 2 pastai de cardamon (optional) doar semintele
  • 300gr faina.

Mod de preparare

Se pune margarina la temperatura camerei, se adauga cele 2 oua, musli, zaharul, vanilia, nuca taiata bucatele,scortisoara si nucsoara, cardamon, ghimbirul, praful de copt se amesteca cu faina se framanta ingredientele si se adauga laptele pentru a se lega aluatul. Se lasa la frigider 30min. Se framanta apoi se iau bucati din aluat, se pudreaza palmele cu faina si se formeaza bilute si se turtesc intre palme. Se ia o tava se pune hartie de copt si se pun biscuiti, se da la cuptor 20 de minute apoi se intorc pe partea cealalta si se mai lasa 5 min si se scot. Sunt crocanti si foarte aromati.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise