Biscuiti pentru ceai

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 oua
  • 200gr zahar
  • 250gr margarina
  • un praf sare
  • zahar vanilat 2 plicuri
  • 1 pahar lapte
  • 200gr musli cu fructe
  • 1praf de copt
  • scortisoara
  • nucsoara
  • nuca 150gr un praf de ghimbir macinat
  • 2 pastai de cardamon (optional) doar semintele
  • 300gr faina.

Mod de preparare

Se pune margarina la temperatura camerei, se adauga cele 2 oua, musli, zaharul, vanilia, nuca taiata bucatele,scortisoara si nucsoara, cardamon, ghimbirul, praful de copt se amesteca cu faina se framanta ingredientele si se adauga laptele pentru a se lega aluatul. Se lasa la frigider 30min. Se framanta apoi se iau bucati din aluat, se pudreaza palmele cu faina si se formeaza bilute si se turtesc intre palme. Se ia o tava se pune hartie de copt si se pun biscuiti, se da la cuptor 20 de minute apoi se intorc pe partea cealalta si se mai lasa 5 min si se scot. Sunt crocanti si foarte aromati.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise