Biscuiti simpli

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Calculati pt fiecare albus cate:
  • 50 g zahar,
  • 50 g faina,
  • 30 g unt.

Mod de preparare

Puneti untul la topit pe bain-marie. Frecati-l apoi cu zaharul si faina. Bateti albusurile spuma si incorporatile in pasta.Adaugati arome dupa cum doriti, dar sa nu fie esente lichide.Ungeti bine cu unt formite plate de biscuiti si turnati pasta pe fundul fiecaruia.Coaceti la foc bun (cca 180-200 gr C).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise