Blat pentru tort

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc. oua
  • 1 pahar cu nuca
  • 1 pahar cu faina
  • 250gr. zahar tos
  • 10 limguri cu apa rece
  • 1 pachet cu praf de copt

Mod de preparare

Galbenusurile se pun intr-un vas si se freaca cu zaharul tos pana ce compozitia devine spumoasa.Se adauga 8 linguri de apa rece(cate o lingura la fiecare 3 minute - in cazul in care compozitia este facuta cu mana, in cazul in care se bate cu un robotel se poate pune apa dintr-o data.)In cele doua linguri de apa ramase se dizolva praful de copt si se toarna in compozitie in timp ce amestecam. Se adauga si faina in forma de ploaie, dupa care aceasta compozitie se amesteca cu albusurile batute spuma.In aceasta faza albusurile se incorporeaza usor cu restul compozitie pentru a nu scadea in volum - de regula cu o spatula.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise