Bomboane rafaello

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru 40 de bucati:
  • un pachet unt ( 200 g)
  • 200 g zahar
  • 200 g lapte praf
  • 200 g nuca cocos
  • esenta de vanilie
  • sucul de la o portocala
  • nuci

Mod de preparare

Punem untul intr-o oala la topit, dupa care adaugam zaharul si lasam pana se topeste si acesta.

Dupa ce s-a topit si zaharul adaugam laptele praf, 150 g nuca de cocos, esenta si sucul de portocale.

Mai punem pe foc cateva minute mestecand continuu.

Lasam compozitia intr-un loc racoros pana se raceste bine.

Dupa ce s-a racit formam bilute, iar in mijlocul lor punem samburi de nuca, dupa care dam prin restul de nuca de cocos.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise