Apa si untul se dau intr-un clocot, apoi se iau de pe foc si se adauga faina in bloc, amestecata cu amidonul si praful de copt si se amesteca bine, bine .
Se lasa pana se rocoreste putin apoi se pun pe rand ouale amestecand rapid dupa fiecare pana ce compozitia devine lucioasa si omogena.
Se adauga stafidele..eu am uitat... si se lasa 5-10min la crescut.
Se i-a cu lingura din compozitie si se pun gogosele mici in ulei incins la 180 grade si se lasa pana se rumenesc frumos.
Dupa ce sunt scoase se pun pe un servetel pt a se scurge de ulei.
Se servesc pudrate cu zahar.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise