Bors de peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1cap si coada de somn
  • 1cap si coada de crap
  • 1ceapa
  • 1morcov
  • 1felie de telina radacina
  • 1linguri pasta de ardei
  • 1borcan rosii in bulion
  • 3cartofi(optional)
  • 20ml ulei
  • 1lde bors
  • 1lingura orez
  • sare
  • patrunjel
  • leustean

Mod de preparare

In oala cu ulei si 1pahar cu apa,se pune ceapa tocata marunt,radacinoasele date pe razatoare iar dupa ce a scazut apa se adauga pasta de ardei,rosiile,cartofii curatati si taiati in sferturi,1lingurita cu sare,1l de apa si se lasa la fiert 30min;dupa acest timp se adauga patrunjelul tocat,orezul,borsul fiert in alt vas,iar cand incepe sa clocoteasca,se adauga pestele portionat si spalat,se lasa la fiert 5-10min la foc mic iar cand pestele s-a ridicat la suprafata,semn ca este fiert,se potriveste de gust si se adauga leusteanul tocat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise