Se taie carnea bucati potrivite si se pune la foc cu trei litri de apa rece. Se spumuieste cand supa da in clocot, se mai fierbe 30 min., dupa care se curata zarzavatul, se taie fideluta si se pune sa fiarba cu carnea. O data cu zarzavatul se pune la fiert si ardeiul taiat felii subtiri. Se sareaza, se da focul mic si se fierbe pana cand carnea se poate consuma. Atunci se adauga orezul spalat si fiert separat, rosiile decojite si taiate felii si se mai fierb impreuna 10 min. La sfarsit se pune borsul si se mai da o data in clocot, se adauga leusteanul tocat. Se drege borsul cu oul batut spuma cu trei linguri de supa fierbinte si un pahar de smantana, dupa ce s-a luat oala de pe foc si s-a lasat sa se raceasca 15 min. Borsul se serveste fierbinte, cu ardei iute alaturi.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise