Bors din maruntaie de pui

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 ficatei de pasare,
  • - 2-3 pipote,
  • - spatele,
  • - aripile,
  • - inima,
  • - gatul,
  • - capul de pasare,
  • - 1 ceapa mare,
  • - 1 ardei gras,
  • - 2 morcovi,
  • - leustean verde,
  • - 1 pahar smantana,
  • - 1 l bors,
  • - 1 ou,
  • - sare,
  • - 3 rosii decojite

Mod de preparare

Maruntaiele si tacamurile se pun sa fiarba intr-o oala adanca impreuna cu 1/2 l apa rece. Se aduna spuma cand da in clocot, se adauga zarzavatul taiat fideluta atunci cand carnea s-a inmuiat usor si se sareaza dupa gust. Cand toate au fiert, se pun rosiile tocate si, dupa 10 min., borsul. Se adauga leusteanul tocat marunt. Dupa aceea, se trage de pe foc si se lasa sa se raceasca 15 min. si se drege cu un ou batut cu smantana si trei linguri de bors fierbinte. Se serveste cald.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise