Briose

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150ml lapte
  • 3 linguri lapte praf
  • 200g margarina topita
  • 150g zahar
  • 5oua
  • 2pachete praf copt
  • scortisoara
  • 4linguri de cacao
  • rom
  • 300g faina
  • decor pt prajituri

Mod de preparare

Se mixeaza usor laptele cu zahar,laptele praf si margarina topita. Compozitia respectiva va avea consistenta unei smantani mai slabe. Apoi, se adauga pe rand cate un ou si se mixeaza usor. Se adauga aromele si la final faina amestecata cu praf de copt si cacao. Compozitia va fi mai groasa. Se pune compozitia in forme de briose si se decoreaza cu decor pt prajituri. Se da la cuptor 20min. POFTA BUNA!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise