Broccoli gratinat

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 4 persoane):1kg. broccoli
  • 1ceapa rosie
  • 4linguri de ulei
  • 500gr. carne de porc tocata
  • 1lingura de faina
  • 50gr. piure de rosii
  • 2dl. supa de carne din cubulet;

Mod de preparare

Se desface broccoli in buchetele si se fierbe in apa sarata timp de 10 minute.Se scoate si se scurge de apa.Intr-o tigaie se pune 1/2 din cantitatea de ulei, se lasa sa se incinga si calim in el ceapa taiata marunt, adaugam carnea tocata, saram si piperam si calim inca 15-20 minute , amestecand mereu.

Se incalzeste cuptorul la 200grade C. Intr-un vas de Jena se pune un rand de broccoli, peste punem carnea tocata si calita. In restul de ulei , punem faina, o calim putin, adaugam pireul de rosii, supa de carne, si , amestecand mereu facem un sos. Punem sosul peste carne si acoperim cu restul de broccoli.Inca 10 minute lasam la cuptor.Se serveste fierbinte.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise