Brocoli cu sunca si maioneza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • brocoli (dupa preferinta)
  • 1 ceapa
  • sunca afumata
  • ulei
  • vegeta
  • maioneza
  • smantana

Mod de preparare

Se taie tot bucatele sau se rupe in bucati mai mici iar cozile iar cozile se taie marunt. Se pune o ceapa rosie mare (e buna si cea alba) taiata marunt in castronul cu brocoli si se lasa la frigider dupa o zi pe alta. Dimineata se pregateste. Se taie sunca afumata (e buna si neafumata) in bucatele si se prajesc in ulei cu putin vegeta. Se pun peste brocoli cu tot cu uleiul care ramane (se pune putin ulei in tava cand se prajeste sunca), se amesteca tot si se pune maioneza si o lingura de smantana (la alegere).

Se serveste a doua zi

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise