Bucatele de pui cu sos soia si cartofi prajiti.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 piepti de pui dezosati.
  • 1 kg de cartofi.
  • 2 sau 3 linguri de vin.
  • cateva frunzulite de menta verde proaspata.
  • 2 linguri de ulei de palmier.
  • 3 sau 4 linguri de sos soia.
  • 1 borcan salata de sfecla rosie(facut in casa).
  • sare,piper si alte condimente.(dupa preferinte).

Mod de preparare

Se spala bine pieptul de pui se portioneaza in bucatele mici,(sau fiecare cum doreste).Toate aceste bucatele se pun intr-un bol peste care turnam sosul soia(fiecare cat doreste).Bagam la frigider pentru 4 sau 5 ore la marinat.Separat curatam cartofii.Dupa ce am scos puiul de la frigider,il punem in tigaia de teflon la prajit cu 2 linguri de ulei de palmier.Deoarece puiul isi lasa zeama din sosul soia pe care l-am pus, ajung 2 linguri de ulei de palmier.Prajim puiul pana prinde o crusta alba pe deasupra(in circa 10 sau 12 minute puiul este gata).Prajim si cartofii si apoi le asejam pe un platou.Alaturi punem si un bol de salata de sfecla rosie,care da un gust aparte acestui fel de mancare.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise