Budinca de gris cu coacaze rosii

Timp pregatire
45 minute

Ingrediente

  • 1 l lapte
  • 150 ml gris
  • 200 gr zahar
  • 4 oua
  • esenta rom
  • 250 gr coacaze rosii

Mod de preparare

Punem laptele in vasul multicooker-ului. Adaugam zaharul si grisul amestecand ca se imprastie omogen in lapte. Setam aparatul la programul stew pentru cca 40 minute si apasam butonul start. Amestecam cand si cand ca sa evitam formarea cocoloaselor.

Rasturnam laptele cu gris intr-un vas si il lasam sa se racoreasca. Adaugam apoi galbenusurile si esenta. Batem albusurile spuma si le incorporam in crema de gris. La final adaugam coacazele si amestecam usor.

Turnam compozitia in vasul multicookerului pe care l-am spalat si l-am sters intre timp. Asa cum spuneam nu am uns vasul cu nimic. Setam aparatul la programul bake, temperatura de 180 grade, apasam butonul cooking time si setam la 45 minute.

Dupa cele 45 de minute budinca este gata. Scoatem budinca pe un platou cu grija sa nu se rupa si o lasam sa se racoreasca. Taiem budinca felii si decoram cu buchetele de coacaze si pudram cu zahar.

Reteta pregatita de Violeta Postolache, @www.caietulcuretete.com cu Philips Multicooker.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise