Budinca de paste cu sunca si ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g paste
  • 200 g sunca
  • 10-12 ciuperci proaspete potrivite
  • 3 oua
  • 3-4 linguri smantana
  • 3-4 linguri cascaval ras
  • sare,piper,busuioc,vegeta
  • patrunjel tocat marunt

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare.Se scurg, se clatesc cu apa rece si se amesteca cu 3 linguri ulei.

Peste ele adaugam pe rand :ciupercile si

sunca taiate feliute sau cuburi, cascavalul

ras,patrunjelul, smantana si ouale batute

si amestecate cu condimentele.

Amestecam usor.

Se pune compozitia intr-un vas si se da

la cuptor pentru 25-30 minute.

Recomandarea mea:

Se serveste calda cu salata verde , cu cascaval ras deasupra sau stropita cu smantana.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise