Budinca de paste cu sunca si ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g paste
  • 200 g sunca
  • 10-12 ciuperci proaspete potrivite
  • 3 oua
  • 3-4 linguri smantana
  • 3-4 linguri cascaval ras
  • sare,piper,busuioc,vegeta
  • patrunjel tocat marunt

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare.Se scurg, se clatesc cu apa rece si se amesteca cu 3 linguri ulei.

Peste ele adaugam pe rand :ciupercile si

sunca taiate feliute sau cuburi, cascavalul

ras,patrunjelul, smantana si ouale batute

si amestecate cu condimentele.

Amestecam usor.

Se pune compozitia intr-un vas si se da

la cuptor pentru 25-30 minute.

Recomandarea mea:

Se serveste calda cu salata verde , cu cascaval ras deasupra sau stropita cu smantana.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise