Budinca de resturi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g de taitei fierti in apa
  • 100 g de resturi de friptura sau de mezeluri
  • 100 g de cascaval uscat in frigider
  • 3 linguri de ketchup
  • 2 linguri de smantana (daca avem)
  • 2 oua intregi
  • 2-3 ardei
  • alte resturi alimentare (oua fierte
  • masline
  • rest de tocanita
  • cartofi fierti sau rest de piure etc).

Mod de preparare

Toate resturile si ardeii se taie cubulete si se pun intr-un castron unde se amesteca cu ouale intregi, ketchupul si smantana. In loc de ketchup putem folosi bulion iar in loc de smantana - lapte sau iaurt. Se pun si taiteii fierti si se amesteca bine. Daca mai este cazul (compozitia este tare) mai punem un ou. Se unge o forma Jena cu margarina, unt, untura sau ulei, se toarna compozitia in ea si se da la cuptorul incalzit in prealabil, timp de 20-25 de minute (foc mediu). Se serveste direct din vas, cu salata sau muraturi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise