Budinca din paste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g paste
  • 2 linguri ulei
  • 200 g salam
  • 200 g sunca presata
  • 200 g bacon (sau costita)
  • 3 linguri de pasta de tomate
  • unt pentru uns vasul
  • Sosul:
  • 4 oua
  • 100 ml lapte
  • 2 linguri ulei
  • 200 g cascaval

Mod de preparare

Fierbi pastele in apa cu sare si ulei. Le strecori, clatesti cu apa rece, lasi la scurs.

Tai mezelul in cuburi, calesti putin, adaugi pasta de tomate. Asezi o jumatate din paste in vasul de yena uns cu unt, asterni compozitia din mezeluri, razi o jumatate din cascaval, acoperi cu restul de paste. Faci un sos din oua batute la care adaugi laptele, uleiul, sare, piper,cimbru. Intinzi sosul peste paste, razi cascavalul ramas. Dai la cuptor pana se rumeneste. Servesti fierbinte.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise