Cadillac Roz

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 chifle cu susan;
  • 2 linguri unt;
  • 1 castravete;
  • 150 g somon din conserva;
  • 1/2 ardei gras rosu;
  • 2-3 linguri maioneza;
  • 1 lingura suc de lamaie;
  • 2 crengute de marar;
  • sare, piper.

Mod de preparare

Se taie fiecare chifla pe orizontal in 3 felii subtiri si se ung pe o parte cu unt. Se taie castravetele felii. Pe felii, in afara de cea de deasupra (capacul) se pun felii de castravete.

Pentru umplutura: se taie marunt somonul si se amesteca cu ardeiul gras de asemenea taiat in cubulete mici, cu maioneza, cu mararul tocat, sucul de lamaie, sare si piper dupa gust.

Se ung cele 2 felii pe care am pus si felii de castravete cu aceasta umplutura. Se pun una peste alta si se acopera cu cea de-a treia (capacul).

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise