Cadouri dulci de Craciun

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • faina alba cat cuprinde
  • 1 albus batut spuma
  • 1 ceasca zahar alb
  • 1 pahar de lapte cu cocos si fistic Muller
  • 1 esenta vanilie.Pt.ornat:bomboane tiramisu Heidi si cirese de coktail fara samburi
  • sirop de caramel
  • sirop de capsuni.

Mod de preparare

Cuburi alb-verzui facute din faina alba, 1 albus batut spuma, zahar alb,1 pahar de lapte cu cocos si fistic Muller,1 esenta vanilie.Se bate spuma albusul si ase adauga esenta e vanilie,zaharul si paharul de lapte cu cocos si fistic.Se adauga apoi faina ametecata cu praful de copt.Se framanta un aluat pufos, se intinde cu sucitorul si se taie cuburi groase ce se coc in cuptor in tava cu hartie de copt.Se pudreaza cu zahar pudra vanilinat si se orneaza cu sirop caramel si sirop capsuni ca funde de cadou, cirese de cocktail si bomboane tiramisu Heidi taiate jumatati.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise