Cafea mojito

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 limes
  • -cateva crengute de menta proaspata
  • -4 lingurite de zahar
  • -320ml sprite sau apa minerala
  • -120ml cafea, eu am folosit Lavazza rosa, dar fiecare poate folosii ce-i place
  • -gheata cat e necesara

Mod de preparare

Cele 2 limete se spala si se taie bucati. Dupa care se pun intr-un pahar mai mare, unde intra blenderul sau in paharul de la blender. Peste bucatelele de limete se pun crengute de menta.

Se pune si zahar si se mixeaza bine cateva momente. Dupa care se pun sprite si gheata, iar la urma se pune cafea.

Se serveste imediat!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise