Camembert in grilaj crocant

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Despicat fierbinte , este mult mai interesant, apetisant. Efectul de lava, iti incanta papiele gustative .
  • 400 g aluat foietaj
  • 1 rotita Camembert
  • 1 ou
  • 2 linguri dulceata capsuni

Mod de preparare

Aluatul se decongeleaza la temperatura camerei.

Se încalzeşte cuptorul la 200 g C.

Aluatul se intinde , in mijloc rotita de Camembert, iar deasupra se pune cantitatea de dulceata.

Se împacheteaza în forma de patrat,iar din foaia de aluat ramasa se taie fasii late de 1-2 cm. Se întind fasiile si se formeaza gratarul. Se aseaza pachetelul patrat peste gratar si se lipesc marginile gratarului deasupra.

Se întoarce invers pachetelul, se aseaza in tava pe hartia de copt si se unge cu galbenusul de ou amestecat cu o lingura de apa.

Se dă la cuptor pentru aproximativ 30-35 minute, până ce crusta formată capătă o nuanţă aurie.

Se poate servi atat cald cit si rece.

Pofta mare sa aveti !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise