Capsune cu ciocolata

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • capsune
  • ciocolata

Mod de preparare

Topim ciocolata la baine-marie. O luam de pe foc, amestecam bine sa se omogenizeze. Cand incepe sa se raceasca muiem capsunele in ciocolata si le punem pe un gratar, sau intr-o tava tapetata cu hartie de copt, la uscat.

In functie de imaginatia fiecaruia putem sa le desenam cu ciocolata alba, creion de decor, sau le putem face in 3 culori de ciocolata: negra, cu lapte sau alba.

Happy Valentine's day!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise