carbonara :)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g spaghete
  • 45g cascaval ras
  • 50g bacon taiat fin
  • 50g unt
  • 4 oua
  • sare
  • patrunjel
  • piper

Mod de preparare

Calim in unt ceapa si baconul.

Batem ouale si le amestecam cu patrunjel si ½ din branza.Adaugam sare si piper.

Fierbem pastele in apa si sare. Le scurgem si le amestecam cu ceapa si baconul.

Punem la foc mic si incorporam si ouale.

Se serveste fierbinte cu restul de branza presarata pe deasupra.

Pofta Buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise