CARTOFI UMPLUTI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2cartofi mari
  • 200gr branza de vaci
  • 30 gr margarina,
  • 1 lingura sare
  • 1 ou
  • 1 felie de paine
  • 2 linguri de faina
  • 5catei usturoi
  • jumatate cana de apa
  • 1 lingura ulei vegetal
  • sos knorr

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja cu putina sare timp de 30 minute.Dupa ce au fiert se cojesc si se taie in doua in lungime si se scobesc la mijloc.Separat se amesteca branza cu oul,sarea, margarina si felia de paine(inmuiata si stoarsa), cu aceasta compozitie se umple fiacare bucata de cartof, se pun intr-o oala unsa cu ulei.

Peste ei se toarna un sos,din 2 linguri de faina, 5 catei de usturoi zdrobiti,1 lingura ulei vegetal,jumatate cana de apa,si un sos knorr si se baga la cuptor 25 minute, se servesc fierbinti.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise