Ceai de gutui

Timp pregatire
7 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l apa
  • coaja de la 4 gutui
  • coaja de scortisoara (o bucatica)
  • zahar si miere

Mod de preparare

Cind apa da in clocot, se dauga coaja de gutui si se fierbe la foc mic 4-5 min.Apoi se pune scotisoara si se mai fierbe 30 de sec. Se ia vasul de pe foc, se lasa sa stea 2 min, apoi se strecoara ceaiul. Se serveste ca atare sau cu miere/zahar.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise