Mod de preparare file: Fileul se spala, si se usuca bine. Pe o farfurie intinsa se pun amestecul de provence, sarea, piperul si susanul. Fileului i se face o crusta din susan si amestec apoi se pune in togaia incinsa cu ulei. Se adauga si gimbirul si se prajeste 3-4 minute pe fiecare parte.Se scot pe un servetel de hartie. Se servesc stropite cu suc de lamaie.
Mod de preparare champignon: Intro tigaie se incinge uleiul si se adauga ciupercile. Se calesc 5 minute la foc mare. Se adauga apoi ceapa si usturoiul si se calesc 2-3 minute la foc mediu. Se adauga pasta de tomate si supa si se lasa fara capac maxim 10 minute. Se adauga apoi salvia si smantana si se mai lasa 5 minute . Se condimenteaza si se adauga ceapa.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise