Cheesecake 1 - ciocolata si nuca de cocos

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g biscuiti mai tari
  • 125g unt(margarina)
  • 250g philadelfia
  • -250g branza dulce
  • -3 oua
  • -5 linguri zahar
  • -zahar vanilat
  • 80g nuca de cocos
  • -100g ciocolata de menaj(amaruie)
  • -3 linguri dulceata sau marmelata-eu am folosit dulceata de capsuni

Mod de preparare

Biscuitii se farama foarte fin si se amesteca cu untul topit. Se prepara o crema cu branza care se freaca bine cu philadelfia (sau orice alta crema de branza), se adauga ouale unul cate unul, zaharul, vanilia, ciocolata care in prealabil a fost topita in baine-marie si nuca de cocos.

Omogenizati crema, ungeti o tava rotunda de tort cu unt moale, asezati biscuitul, presati bine cu palmele;

Ungeti cu marmelada biscuitele, iar deasupra turnati crema de ciocolata si cocos. Coaceti in cuptorul cald 170-180° timp de 25-30 '. Daca doriti deasupra se poate turna ciocolata topita si orna cu nuca de cocos.

E ..delicioasa!!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise