Chimichurri Sauce

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 120 ml de otet alb
  • 360 ml de ulei de masline
  • un sfert de cana de oregano proaspat(sau 1 lingura uscat)
  • 1 cana de frunze de patrunjel
  • 5 catei de usturoi
  • 1 lingura de ceapa rosie
  • sucul de la o lamaie
  • 1 lingurita de ardei iute uscat
  • 1 lingurita de piper
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se dau prin blender toate. Jumatate din cantitate se foloseste la marinat carnea, jumatate se serveste la masa.

Uneori, adaug şi roşii, busuioc sau puţin pesto din borcan.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise