Ciabatta cu ton și roșii

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 chiflă ciabatta (sau 2, depinde cât sunt de mari)
  • o cutie de ton bucăți în suc propriu
  • o roșie medie
  • cașcaval ras
  • piper
  • busuioc

Mod de preparare

Am descoperit acest sandviș în Germania la o brutărie. Mi-a plăcut atât de mult încât l-am preparat și acasă. Când nu am idee ce aș putea mânca la un prânz rapid, ciabatta cu ton îmi pare o soluție foarte bună.

Pentru început se taie ciabatta în 2 felii. Roșiile se taie cubulețe mici.

Tonul se pune pe ciabatta, se adaugă și cuburi de roșie pe fiecare felie. Deasupra se adaugă cașcaval ras, puțin piper și busuioc.

În poza adăugată nu se vede busuiocul, deoarece nu îl adăugasem atunci. De puțin timp folosesc și busuioc la acest sandviș.

Lăsăm ciabatta cu ton pe o hârtie de copt în cuptorul preîncălzit pentru 10 minute sau până se topește cașcavalul.

Poftă bună!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise