Ciocolata calda de casa

Timp pregatire
1800 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 linguri cu zahar brun
  • 950 ml de lapte degresat (lapte cu 1
  • 5% grasimi)
  • 1 lingura cu faina si 10 linguri cu cacao.

Mod de preparare

Ciocolata calda este o bautura usor de pregatit. Servita calda, te ve energiza, incalzi constituind o bautura nemaipomenita pentru zilele friguroase de iarna.

Se amesteca faina cu zaharul si cacaua. Se adauga apoi laptele, dar incetul cu incetul, dupa care se pune ciocolata pe foc. Se amesteca usor.

Ciocolata se va servi calda, imediat ce o iei de pe aragaz. Se poate decora cu fulgi de migdale, foarte putina ciocolata de vanilie, pentru a crea un efect nemaipomenit, ori foarte putina frisca preparata in casa. Daca alegi varianta de a o decora cu frisca de casa, poti presara putina cacao.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise