Ciorba alba de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • pui dupa placere (aripioare
  • pulpe
  • spate sau ce va place voua)
  • zarzavat de supa: 3 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 3-4 felii de telina
  • 1 legatura de leustean
  • sare
  • 1/2 lingurita de zahar
  • 1 cana de bors
  • taietei

Mod de preparare

Curatam zarzavatul si il punem la fiert impreuna cu cateva fire de leustean. Cand legumele sunt fierte pe jumatate adaugam puiul si sarea. Cand sunt fierte legumele si carnea strecuram supa.

In supa obtinuta punem carnea si cateva bucati de morcov (daca va plac), borsul si o punem din nou pe foc. Daca va place mai acrisoara puteti sa mai adaugati bors. Nu uitati sa adaugati si o jumatate de lingurita de zahar. Aceasta va sublinia mai bine aroma borsului.

Dam un clocot, apoi adaugam taietei si mai lasam la fiert 2-3 minute.

Stingem focul si punem restul de leustean tocat marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise