Ciorba de cartofi cu afumatura si zeama de varza murata

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-7 cartofi rosii
  • 300 g scarita afumata
  • 1 l moare ( zeama de varza)
  • 1 ceapa
  • 1 fir cimbru
  • 1/2 ardei gras
  • cateva rosii mici
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Scarita sau orice alta afumatura, o portionam si o punem la fiert.

Intre timp curatam cartofii si ceapa verde ( o taiem marunt oblic). Cartofii dupa ce ii spalam , ii taiem cuburi.

Cand scarita este aproape fiarta adaugam legumele,cimbrul, pasta de gogosari, sare,piper si apa necesara si lasam sa fiarba la foc potrivit.

Cand toate sunt fierte adaugam zeama de varza dupa gust( mai multa sau mai putina) si lasam sa mai dea un clocot.

Deasupra presaram patrunjel verde tocat.

Cine doreste poate pune smantana.

Va recomand sa serviti ciorba alaturi de o ceapa rosie.

Pofta mare sa aveti !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2015/01/ciorba-de-cartofi-cu-afumatura-si-zeama.html

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise