ciorba de fasole

Timp pregatire
3000 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oase afumate
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 500g fasole boabe
  • 1 rosie
  • ulei cam 5 linguri
  • sare
  • piper

Mod de preparare

se pune uleiul peste se taie zarzavatul marunt si se pune intro oala la calit cand se inmoaie se pune apa,oasele afumate,si fasolea care am puso la inmuiat inainte de a o pune la fiert,o lingura de bulion sare,un pic de piper si se lasa la fiert

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise