Ciorba de fasole lata galbena

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 kg fasole galbena
  • -2-3 morcovi
  • -3 linguri faina
  • -ulei
  • -1 ceapa
  • -bulion
  • -otet(sare de lamaie)
  • -patrunjel

Mod de preparare

Se pune fasolea la fiert in apa clocotita si se pun si morcovii taiati bucatele mici (bastonase). Cand au fiert se face un rantas din 3 linguri de faina, ulei si ceapa tocata marunt. Se adauga bulion. Se completeaza cu apa, apoi se adauga in oala de fasole. Daca este necesar se mai pun dupa gust: bulion, otet, patrunjel.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise