Ciorba de legume

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 450 g legume congelate
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardel galben
  • o jumate de ardel rosu
  • 5 cartofi miljoci
  • 100 g de fasole galbena
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei
  • apa
  • oregano si busuioc
  • 5 buc. de foi de dafin
  • 2 lg pasta de tomate

Mod de preparare

Se curata legumele,se spala, se tau cubulete si se pun sa fiarba cu foile de dafin, cand sunt fierte se adauga legumele congelate si fasolea, se mai lasa sa fiarba putin apoi se pune pasta de tomate, sare, ulei amestecat cu putina boia, oregano si busuioc.

Se mai lasa sa dea un clocot apoi se stinge focul.

Cand se serveste se poate pune smantana dupa preferinta.

Pofta Buna!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise