Ciorba de legume

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2-3 cartofi
  • - 1 morcov
  • - 1 pastarnac
  • - 2 cepe mici
  • - spanac dupa preferinta
  • - 100g fasole verde
  • - 1 lingura bors magic
  • - jumatate conserva rosii decojite
  • - 1 lingura leustean uscat(bine ar fii daca aveti verde, aici eu nu gasesc asa ca mi-am facut provizii de leustean uscat)

Mod de preparare

Pentru inceput puneti pe foc o oala cu apa si un praf de sare, apoi sa trecem la pregatitul legumelor, taiati cartofii cuburi.

Taiati morcovul si pastarnacul bastonase, tocati ceapa marunt si taiati fasolea verde feliute.

Spalati si tocati spanacul daca este verde, daca folositi congelat il puteti adauga asa cum este.

Puneti toate legumele in oala si lasati la fiert la foc mic, potriviti de sare.

Cand cartofii si legumele s-au fiert adaugati rosiile(taiate marunt daca sunt intregi).

Apoi adaugati borsul si leusteanul si lasati sa mai fiarba 10 minute.

Eu am servit cu paine de casa cu cartofi si un ardei iute, un deliciu.

POFTA BUNA!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise