ciorba de legume

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 morcovi
  • - 1 patrunjel
  • - un ardei gras rosu
  • - 1 cartof
  • - 2 linguri de orez,1 lingura mazare verde
  • - bucatele de piept de pui
  • - 2 linguri ulei

Mod de preparare

- morcovii se razalesc pe razatoare, se calesc cu putin ulei, apoi se pune patrunjelul si ardeiul gras taiat cubulete, se adauga bucati de piept de pui, mazarea si orezul spalat, sare

- se fierbe, iar la sfarsit se bate un galbenus de ou si se amesteca cu ciorba dupa ce s-a linist vreo 15 minute

- deasupra se pune verdeata tocata marunt

- se serveste in farfurie cu o lingura de smantana

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise