Ciorba de linte rosii

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pahare de linte
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de menta uscata
  • piper negru putin
  • piper roşu dupa gust
  • un patratel de zeama de pui
  • un pic de leustean

Mod de preparare

Se pune lintea la fiert, nu prea multa apa, puneti zeama de pui.

Deoparte, topiti untul cand este fierbinte, adaugati ceapa prajita, adaugati menta, piperul rosu, adaugati in linte un pic de leustean daca nu este, nu e problema, adaugati sare dupa gust dupa ce este gata luati deoparte. Dati prin robot ciorba. Ciorba sa nu fie nici prea groasa nici prea subtire. Ciorba de linte se serveste cand este proaspata. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise