Ciorba de linte rosii

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pahare de linte
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de menta uscata
  • piper negru putin
  • piper roşu dupa gust
  • un patratel de zeama de pui
  • un pic de leustean

Mod de preparare

Se pune lintea la fiert, nu prea multa apa, puneti zeama de pui.

Deoparte, topiti untul cand este fierbinte, adaugati ceapa prajita, adaugati menta, piperul rosu, adaugati in linte un pic de leustean daca nu este, nu e problema, adaugati sare dupa gust dupa ce este gata luati deoparte. Dati prin robot ciorba. Ciorba sa nu fie nici prea groasa nici prea subtire. Ciorba de linte se serveste cand este proaspata. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise