Ciorbă de miel reţetă

Ciorbă de miel reţetă

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • carne de miel
  • 2 buc morcov
  • 1 buc radacina de patrunjel
  • 1 buc de telina
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi de macrici
  • 1 legatura leustean
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala carnea de miel si se pune la fiert. Intre timp, se spumeaza supa. Cand carnea este fiarta, se scoate pentru a se dezosa.

In apa, se adauga ceapa taiata marunt si zarzavaturile (morcovii, patrunjelul si telina). Se fierb.

Cand sunt fierte, se adauga si carnea dezosata in supa. Se asezoneaza de sare si piper dupa gust. Se taie macriciul si se adauga si el in oala. La final, se pun frunzele de leustean.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise