ciorba de peste

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pesti (de orice fel)
  • 2 gogosari
  • 3 ardei
  • 4 morcovi
  • 2-3 frunze de telina
  • o ceapa mica
  • 50 g de orez
  • 4-5 rosii potrivite
  • smantana
  • patrunjel verde tocat
  • sare

Mod de preparare

Pestii se curata, se spala bine si se taie bucati. Zarzavatul se curata, se spala

si se taie cubulete, care se pun intr-o oala. Se pun la fiert. Dupa 10 minute de

clocot, se adauga bucatile de peste si orezul ales si spalat. Se mai lasa sa

fiarba 15 minute, dupa care se serveste cu smantana si cu patrunjel tocat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise