Ciorba De Porc Cu Legume

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - carne de porc(eu am folosit 2 cotlete)
  • - 2-3 cartofi potriviti
  • - 2 morcovi
  • - o ceapa
  • - 100g fasole verde
  • - bors
  • - 2 linguri pasta de tomate
  • - leustean
  • - sare
  • - smantana
  • - un ou

Mod de preparare

Se pune la fiert carnea in apa cu putina sare si se ia spuma. Cand aceasta nu se mai formeaza se adauga ceapa tocata, cartofii taiati cuburi, morcovul rondele si fasolea verde taiata bucati.

Cand legumele si carnea s-au fiert se adauga pasta de tomate.

Se mai lasa la fiert cam 10 minute si apoi se adauga borsul dupa gust.

La final se adauga leusteanul taiat marunt (eu am folosit leustean uscat).

Intr-un castron separat bateti oul peste care puneti doua polonice de ciorba si amestecati bine, apoi puneti-l inapoi in oala.

Serviti cu smantana si un ardei iute.POFTA BUNA!!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise