Ciorba de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12-15 aripi taiate fara varf /5-6 pulpe ( la alegerea fiecaruia)
  • 1 cartof
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ardei rosu
  • o ceapa
  • 2 rosii medii
  • o bucatica de telina
  • patrunjel verde
  • o lingura de ulei
  • sare
  • piper
  • Vegeta/Magia aromelor(la alegere)

Mod de preparare

Se parlesc la flacara bucatelele de pui,se spala si se pun la fiert.Dupa ce au fiert aproximativ 10 minute, se spumeaza si se adauga cartofii taiati cubulete mici.Urmatoarele legume care se pun in cratita sunt : morcovul,patrunjelul si telina taiate cubulete mici de aproximativ jumatate de centimetru si se mai lasa la fiert.Cu 5 minute inainte de a opri focul se adauga ceapa taiata solzisor, rosiile cubulete si ardeiul cubulete si lingura de ulei.Dupa ce se stinge focul se adauga sarea,piperul,condimentele dupa gust si patrunjelul taiat marunt si se acopera oala cu un capac.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise