Ciorba de vacuta

Carnea am taiat-o si am pus-o la fiert timp de 1 h, spumam la nevoie.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de vita
  • 4 morcovi
  • telina
  • ardei culori
  • 2 cepe
  • 3 cartofi
  • 200 ml suc de rosii
  • 100 g mazare
  • 100g fasole verde
  • leustean
  • delikat/sare
  • Bors

Mod de preparare

Carnea am taiat-o si am pus-o la fiert timp de 1 h, spumam la nevoie. Pentru ciorba de vacuta, aleg acelasi tip de carne pentru ca fierbe destul de repede si este foarte gustoasa (steaks bovine).

Intre timp curatam, spalam si tocam legumele si, in cazul in care carnea este aproape fiarta, se adauga legumele. Fasolea si mazarea sunt la conserva si le adaug la sfarsit, cand celelalte legume sunt fierte. Adaug si sucul de rosii, care a fost facut in casa si las sa fiarba pentru inca 5 minute, apoi potrivim de sare si acreala. La sfarsit adaugam leusteanul (congelat in cazul meu, ca aici nu se gaseste)

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise