CIORBA DE VITA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Carne de vita taiata in bucati
  • 1 Morcov
  • 1 Ceapa nare
  • Telina
  • 1 ardei gras
  • Bors
  • Sare
  • Leustean
  • Ou

Mod de preparare

Carnea se spala, se da in clocot cu putina sare, apoi se schimba apa, se aduna spuma, cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga morcovul, telina, ceapa, ardeiul gras tocate marunt. Cand s -au fiert legumele si carnea se adauga sucul de rosii (sau rosiile tocate marunt). Spre final se aduga borsul si se da in fiert, dupa care se adauga oul batut. Cand se opreste focul se adauga leusteanul proaspat tocat si se acopera.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise