Ciorba ostaseasca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 400 gr picioare de porc
  • 100 gr taitei
  • 100 gr smantana
  • 400 ml bors
  • 50 ml ulei
  • 20 gr sare
  • 2 gr piper
  • 4 gr boia

Mod de preparare

Picioarele de porc se curata, se spala bine, se despica in doua, apoi se pun la fiert in apa rece cu putina sare, se spumeaza si se fierb pe flacara mica.

Taiteii se prajesc in jumatate din cantitatea de ulei, apoi separat, in restul de ulei, se caleste boiaua, se rastoarna peste taitei, apoi se adauga zeama in care au fiert picioarele.

Cand picioarele de porc sunt fierte, se scot separat, se indeparteaza oasele, carnea se taie fasii, apoi se pune in supa cu taitei.

Se condimenteaza totul cu sare si piper, se adauga borsul fiert separat, apoi se drege cu smantana si se serveste fierbinte.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise