Ciorba ostaseasca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 400 gr picioare de porc
  • 100 gr taitei
  • 100 gr smantana
  • 400 ml bors
  • 50 ml ulei
  • 20 gr sare
  • 2 gr piper
  • 4 gr boia

Mod de preparare

Picioarele de porc se curata, se spala bine, se despica in doua, apoi se pun la fiert in apa rece cu putina sare, se spumeaza si se fierb pe flacara mica.

Taiteii se prajesc in jumatate din cantitatea de ulei, apoi separat, in restul de ulei, se caleste boiaua, se rastoarna peste taitei, apoi se adauga zeama in care au fiert picioarele.

Cand picioarele de porc sunt fierte, se scot separat, se indeparteaza oasele, carnea se taie fasii, apoi se pune in supa cu taitei.

Se condimenteaza totul cu sare si piper, se adauga borsul fiert separat, apoi se drege cu smantana si se serveste fierbinte.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise