Ciorba radauteana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Un piept de pui
  • 3 morcovi
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 1/2 borcan de gogosari la otet
  • 1/2 borcan de smantana
  • 3 oua(numai galbenusele)

Mod de preparare

Mod de preparare:

Se pune la fiert: pieptul de pui,1 morcov,telina,pastarna-

cul.Gogosarii la otet se taie cubulete mici, ceilalti 2 morcovi se dau prin razatoare si se undesc la foc mic.

Dupa ce a fiert pieptul cu morcovul, telina si pastarna-

cul se scot din oala si se procedeaza in felul urmator:

pieptul se desface in suvite, iar morcovul,telina si pastarnacul se taie cubulete mici.Se adauga gogosarii si morcovii unditi in goala,apoi pieptul cu morcovii, telina,pastarnacul taiati cubulete..Se lasa sa fiarba cam 15 min, intre timp se prebateste smantana cu galbenusele care se vor turna la urma dupa ce consideram ca a fiert tot. Se poate pune dupa preferinta si gust otet si maioneza de usturoi.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise