Ciorba radauteana

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui intreg
  • 2 cepe
  • 3-4 morcovi
  • 1 praz
  • 1 rosie
  • 2 radacini de patrunjel
  • 2 ardei (1 rosu si 1 verde) 7-8 catei de usturoi
  • 3 galbenusuri de oua
  • 400gr de smantana
  • 1 lingura de faina
  • otet si verdeata dupa gust

Mod de preparare

Se pun la fiert toate ingredientele taiate in bucati mari cu sare si knor. Cand carnea se desprende de pe os, se strecoara supa de carne si legume. Legumele se vor tritura pana se formeaza un piure, carnea separat se separa de oase si se taie in cubilete. Se va amesteca piureul cu restuld e supa, se adauga carnea si se pune din nou la fiert la foc mic.

Smantana se va amesteca cu galbenusurile si cu ouale si se vor turna peste supa, din usturoi se va face un mujdei cu otet si se va adauga la sfarsit impregna cu verdeata.

Se mai fierbe cateva minute la foc mic.

Se serviste cu artei iuti in otet.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise